Jarig zijn en doen.

 

Ik ben op 28 februari hartstikke jarig, elk jaar weer. Dit jaar wilde ik eens wat leuks doen. Iets met inspiratie en creatie maar ook praktisch.

Als er iemand een creatieve chaoot is, dan ben ik dat namelijk wel. Ik zou niet zonder mijn agenda, notities en schetsboekjes kunnen. Mijn bureau ligt vaak vol met briefjes met to-do lijstjes en ideetjes. En ik weet zeker dat ik niet alleen ben.


Inspiratie agenda

 

Soms moet je er gewoon aan beginnen. Dat ene schilderij, die tekening, dat portret of doodle… en zo ontstaat er dan ook een waanzinnig en een beetje maf idee om een creatieve agenda te maken. Een agenda die ik uitgeef op mijn eigen verjaardag. Speciaal voor al jouw inspiratie ideetjes. Beetje raar, of juist niet.
Het is namelijk wat ik elke dag doe, creativiteit stroomlijnen. Om vervolgens te proberen alles weer in de juiste banen te leiden.

 

Wat ik onder andere heb geleerd in de afgelopen jaren is hoe belangrijk het is om geïnspireerd te blijven. Het is goed je te omgeven met datgene waar je goede kriebels van krijgt. Waarbij er een flow aan ideeën ontstaat. Die je vast wilt houden en dus zo snel mogelijk even op wilt schrijven.

 

Dus dan heb je een boekje nodig. Met notitieblaadjes, schetsvelletjes en ruimte om te krabbelen. Zodat je kan noteren, wat je niet wilt of mag vergeten. Bijvoorbeeld die ene beurs waar je echt naar toe wilt. Of die tentoonstelling die je niet mag missen. Een agendafunctie is dan eigenlijk wel praktisch. Kun je meteen noteren wanneer je kind verkleed naar school mag of bij oma gaat eten. Inspiratie en creativiteit gecombineerd met de geuren en kleuren van alledag.
 

 

 

 

Ik raak geïnspireerd door veel verschillende dingen. Kunst, muziek, kleuren, boeken, spiritualiteit en vooral mijn connectie met de paarden. De heerlijkheid van het paard. De schoonheid, de kracht, de energie, de gratie en spirit… Ze brengen mij elke dag opnieuw inspiratie en verwondering.

Misschien dat mijn creatieve uitspattingen jou weer inspireren. Dat het ze jou dat fijne kriebel gevoel geven. Dat gevoel dat alles gewoon goed is en altijd goed komt. Want daar geloof ik heel sterk in.
Dus gebruik deze unieke pocket inspirator. Voor schetsen, ideeën, de alledaagse dingen en schrijf nu eens bij elke dag één ding wat jou die dag heeft geïnspireerd.

 

Op mijn volgende verjaardag hoor ik graag jouw inspiratie top 5.

 

Op naar 28 februari 2019!


Liefs
Mirelle

 

 

 

Limited Edition

 

Heb jij vaak ideeën die je vast wilt leggen voordat je ze weer vergeet? Zoek je een boekje waar je schetjes in kunt maken èn je afspraken in kunt zetten? Ik wel en daarom heb ik een speciale agenda ontworpen. Deze luxe A5 "inspiratie agenda" is voor mensen die dingen maken, ontwerpen, bedenken en/of schrijven. Gevuld met inspirerende quotes, inspiratietips en notitie- en schetsruimte. En natuurlijk met mijn kunstwerken! De agenda wordt uitgegeven in een speciale limited edition, genummerd en gesigneerd. Er worden er maar 50 gemaakt!

 

  • Gelimiteerde uitgave van maximaal 50 stuks
  • Genummerd en gesigneerd
  • Luxe stoere uitstraling
  • Super eigenwijs want hij loopt van 28 februari tot 28 februari, mijn geboortedag!
  • Zwarte schutbladen en leeswijzer
  • Tijdelijk gratis verzenden.

 

 

 

 

* * *

UPDATE: De agenda is helaas uitverkocht voor dit jaar. Bestellen is niet meer mogelijk. Wil je zeker weten dat je de inspiratie-agenda 2019/2020 niet misloopt? Meld je dan hieronder aan voor de agenda update. Je krijgt dan bericht zodra de agenda besteld kan worden.

 

Naam:
E-mail: